Diepe ontspanning met klankmassage

De Peter Hess Klankmassage is een bijzonder werkzame ontspanningsmethode.

 

Aan de werking van klankschalen liggen natuurkundige wetten ten grondslag. Laat je bijvoorbeeld een steen in het water vallen, dan ontstaan er kringen, die zich over het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet. Tijdens een klankmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam dat voor 60% uit water bestaat. Met zijn veelvuldige frequenties en zachte trillingen zorgen de klankschalen voor harmonie in alle cellen op fysiek niveau. Het lichaam heeft verschillende trillingsgebieden. Deze kunnen worden bereikt door verschillende schalen te gebruiken, elk specifiek geschikt voor een bepaald deel van het lichaam.

 

 

Drukte, spanningen, verdriet, of andere zorgen, zetten zich in het lichaam vast. Hierdoor wordt de balans in het lichaam verstoord. Onder andere hoofdpijn, vermoeidheid, nek-, rug- en buikklachten of eczeem kunnen hier uitingen van zijn.

 

Peter Hess
Peter Hess, ingenieur in de technische natuurwetenschap en pedagoog uit Duitsland, houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met de invloed van klanken op de mens.
Vanuit zijn veelvoudige klankervaringen in Nepal en Tibet ontwikkelde hij zijn succesvolle klankmassage en heeft deze aan de behoeften van de Westerse mens aangepast.

Dat het bij de Peter Hess klankmassage om een bijzondere methode gaat blijkt wel uit het feit dat in inmiddels 8 Europese landen een Peter Hess instituut is opgericht, en met name in Duitsland wordt deze therapie al veel in diverse beroepsgroepen gebruikt.

Ik behaalde mijn diploma aan de Spaanse Peter Hess Academie bij Christine Heckel.

 

Specialisatie

Vanwege mijn achtergrond als zangeres kun je bij mij terecht voor specifieke klachten van de zang/spreek stem en ademhaling.

Als HSP (hoog sensitief persoon) kan ik verder in het bijzonder HSP-ers helpen. De zachte klankmassage is bij uitstek geschikt voor hen die snel overprikkeld raken door de vele invloeden van buitenaf.

 

Mijn praktijk bevindt zich in Willibrordus Business Center, Kennemerstraatweg 464 te Heiloo.

Ik werk op vrijdag en zaterdag.

 

 

routebeschrijving

tarieven

contact