zingen met Maartje

voor veerkracht en teamspirit 

 

Maartje zingt al haar hele leven. Na meer dan 25 jaar op het concert- en operatoneel zet zij sinds 2014 ook haar expertise als zangeres en trainer in om zoveel mogelijk mensen de kracht van samen zingen te laten ervaren.

 

Zingen als medicijn

Zingen is een zeer effectieve manier om stress en spanning te ontladen; het is letterlijk een massage die doordringt tot op celniveau. Het reguleert je hartslag, versterkt je immuunsysteem en is goed voor je humeur.

Samen zingen verhoogt de teamspirit en brengt harmonie in de groep. Daarbij activeert het je ‘gut feeling’ en stimuleert zo je creatief en intuïtief vermogen.

 

 

Voor wie geschikt?

Management teams, afdelingen, projectteams, bedrijven en zakelijke professionals.

Je streeft naar innovatie & groei en laat je graag inspireren door nieuwe inzichten.

Ook privé groepen zijn van harte welkom om een zangsessie met Maartje te boeken.

 

Wetenschap

Zingen verhoogt het niveau van het gelukshormoon endorfine en zorgt voor daling van stress hormonen. Ook heeft de trilling van de eigen stem positieve effecten op het microbioom in de darmen. Het hartritme vindt zijn gezonde balans en extra zuurstof in het bloed zorgt voor hernieuwde energie en meer vitaliteit. Zo verhoogd -samen- zingen je algehele immuunsysteem.

 

Liederen

Door de keuze van zeer eenvoudige liederen en de specifieke en persoonlijke methodiek van Maartje is het voor iedereen mogelijk binnen de kortste keren mee te zingen. Zingen is altijd het middel, nooit het doel.

Op Spotify vind je onder ‘Zingen met Maartje’ haar afspeellijst.

 

Ga voor meer info naar contact

Voor tarieven

nl_NLDutch
nl_NLDutch