Zingen met Maartje

 

Voor veerkracht, vitaliteit en verbinding

 

Na meer dan 25 jaar op het concert- en operatoneel zet ik als zangeres en trainer mijn expertise in om zoveel mogelijk mensen de heilzame kracht van samen zingen te laten ervaren.

 

Zingen als medicijn

Klank is trilling & trilling is klank. Door te zingen breng je je lichaam in trilling, die als een massage doordringt tot op celniveau. Zingen is een zeer effectieve manier om stress en spanning te ontladen; het reguleert je hartslag, versterkt je immuunsysteem en zorgt voor een uitstekend humeur.

 

Samen zingen

Samen zingen verhoogt de teamspirit en brengt harmonie in de groep. Het activeert je ‘gut feeling’ en stimuleert zo je creatief vermogen en intuïtie.

 

Zingen in de zorg Maartje de Lint

 

Voor wie?

Voor wie streeft naar balans en positieve ontwikkeling én zich graag laat inspireren door nieuwe inzichten. Management- of projectteams, afdelingen, zakelijke professionals van bedrijven of zorginstellingen. Ook privé groepen zijn van harte welkom om een zangsessie met mij te boeken.

 

Neem contact op   

 

Wetenschap

Zingen verhoogt het niveau van het gelukshormoon endorfine en remt de aanmaak van stresshormonen. De trilling van je eigen stem heeft bovendien positieve effecten op het microbioom in je darmen.

 

Zingen zorgt voor een gezonde balans van je hartritme; extra zuurstof in je bloed zorgt voor hernieuwde energie en meer vitaliteit. Zo verhoogt -samen- zingen je algehele immuunsysteem.

 

Liederen

Mijn specifieke en persoonlijke methodiek en mijn keuze voor eenvoudige liederen maken het voor iedereen mogelijk binnen de kortste keren mee te zingen. Zingen is altijd het middel, nooit het doel.

 

Op Spotify vind je mijn afspeellijst onder ‘Zingen met Maartje’.

 

Vier de seizoenen met Zingen met Maartje

 

Vanwege het Coronavirus zijn alle evenementen tot 1 juni geannuleerd.

 

Samen zingen spreekt op verschillende niveaus jouw levenskracht aan. Het brengt je weer in balans en in het hier en nu. Na meer dan 25 jaar op het concert- en operatoneel zet Maartje de Lint als zangeres en trainer haar expertise in om zoveel mogelijk mensen de heilzame kracht van samen zingen te laten ervaren. Dit jaar staat Maartje 4 keer in de Witte Kerk in Heiloo:

  • 20 maart 2020
  • 29 mei 2020
  • 2 oktober 2020
  • 11 december 2020

Maartje de Lint treedt op met Henk van Meegen en Hans van der Laan.

  • Kerk open: 19.00 uur
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Entree: €10,00

 

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Zingen in de Zorg Nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ‘Zingen in de Zorg’.

 

Inschrijven nieuwsbrief