Zingen met Maartje

 

Voor veerkracht, vitaliteit en verbinding

 

Zingen is mijn leven. Na meer dan 25 jaar op het concert- en operatoneel zet ik sinds 2014 ook mijn expertise in als zangeres en trainer om zoveel mogelijk mensen de kracht van samen zingen te laten ervaren.

 

Zingen als medicijn

Zingen is trilling, die als een soort massage letterlijk doordringt tot op celniveau. Een zeer effectieve manier om stress en spanning te ontladen; het reguleert je hartslag, versterkt je immuunsysteem en zorgt voor een uitstekend humeur.

 

Samen zingen

Samen zingen verhoogt de teamspirit en brengt harmonie in de groep. Het activeert je gut feeling en stimuleert zo je creatief vermogen en intuïtie.

 

 

Voor wie?

Voor wie streeft naar innovatie en groei en wie zich graag laat inspireren door nieuwe inzichten, zoals managementteams, afdelingen, projectteams, bedrijven en zakelijke professionals.

 

Ook privégroepen zijn van harte welkom om een zangsessie met mij te boeken.

 

Neem contact op   

 

Wetenschap

Zingen verhoogt het niveau van het gelukshormoon endorfine en vermindert je stresshormonen. De trilling van je eigen stem heeft bovendien positieve effecten op het microbioom in je darmen. Zingen zorgt voor een gezonde balans van je hartritme; extra zuurstof in je bloed zorgt voor hernieuwde energie en meer vitaliteit. Zo verhoogt -samen- zingen je algehele immuunsysteem.

 

Liederen

Mijn specifieke en persoonlijke methodiek en mijn keuze voor eenvoudige liederen maken het voor iedereen mogelijk binnen de kortste keren mee te zingen. Zingen is altijd het middel, nooit het doel.

 

Op Spotify vind je mijn afspeellijst onder ‘Zingen met Maartje’.

 

Bekijk mijn tarieven